Treći kongres genetičara u Bosni i Hercegovini sa međunarodnim učešćem

Poštovani,

 
Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da Udruženje genetičara u BiH organizuje Treći kongres genetičara u Bosni i Hercegovini sa međunarodnim učešćem u periodu od 02. do 04. oktobra 2023. godine.
 
U prilogu Vam šaljemo detaljan opis i aktivnosti našeg Kongresa. Nadamo se da ćete ovaj Kongres prepoznati interesantnim i proširiti informaciju o istom među Vašim članovima, saradnicima, kolegama i studentima. Htjela bih naglasiti da će na ovogodišnjem kongresu biti održana zanimljiva predavanja od strane priznatih profesora i doktora sa UCLA, Steven aJ. Jonas (MD, PhD) i Zorana Galića (PhD). Profesor Galić će pored učešća na Kongresu, učestvovati i na radionici koja je satelitni događaj Kongresa, dok će jednu sedmicu posvetiti predavanjima studentima prirodno-matematičkog fakulteta. S druge strane, fokus na ovogodišnjem Kongresu su studenti. Studenti koji žele učestvovati kao pasivni učesnici biće oslobođeni kotizacije.
 
Također, šaljem Vam link zvanične stranice Kongresa za više informacija o registraciji, prijavi apstrakata i samom Kongresu (https://congubih23.ba/).
 
Bilo bi nam veliko zadovoljstvo vidjeti što veći broj Vaših članova u Sarajevu u cilju razmjene novih znanja, vještina,ali i rezultata najnovijih straživanja. Ovo je divna prilika i za stvaranje novih poznanstava, čime se otvaraju vrata za nove saradničke i mentorske prilike.

Za više informacija stojim Vam na raspolaganju!


Srdačan pozdrav,
Irma Durmišević
Organizacijski odbor

Pogledajte preporuke članaka

Popularni postovi